Group Transport Metaforiki Thessalonikis

Metaforiki Thessalonikis

HOUSEHOLD REMOVALS ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η μεταφορική Θεσσαλονίκης είναι μια δυναμική εταιρία διεθνών και τοπικών μεταφορών, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό & στόλο οχημάτων. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσυσκευών σας σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρουμε ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και αμπαλάζ - συσκευασία. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των οικοσυσκευών σας για όσο χρόνο χρειάζεστε. Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.


Ειδικές προσφορές για τους φοιτητές και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες για μετακόμισε ειδών οικιακής χρήσης.

Μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη , μετακομισεις θεσσαλονικη ,Μετακόμιση Γερμανία ,Μετακομίσεις - Μεταφορές Θεσσαλονίκη

Φοιτητικη Μετακομιση


Γιατί Μεταφέρετε με Τρέιλορ ?? ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ !!!

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΆ !!!

ΑΡΧΙΚΉ /  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ / ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΠΙΆΝΟN / ΑΊΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΆ ΣΕ ΤΙ ΜΈΣ ΈΚΠΛΗΞΗ 



Καλώς ήλθατε στο ποιο δημοφιλές blog Μεταφορικής Θεσσαλονίκης.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, και η εξειδίκευση στο χώρο των μετακομίσεων - μεταφορών εγγυάται την επαγγελματική μεταχείριση της μετακόμισης και η άρτια οργάνωση μας αποκλείει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια.

Αναλαμβάνουμε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό από και προς τα νησιά αλλά και την επαρχία. Ερχόμαστε αφιλοκερδώς στο χώρο σας έτσι ώστε να γίνει μία πρώτη εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης, αφού για εμάς η προσωπική επαφή με τον πελάτη είναι πολύ σημαντική. 

Παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

  • Μετακoμίσεις
  • Μεταφορές
  • Αμπαλάζ
  • Ανυψώσεις
  • Αποθηκεύσεις
  • MOVING ART

Μετακομίσεις



Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία μεταφοράς της οικοσκευής σας όχι μόνον στην Αθήνα, αλλά οπουδήποτε στην Ελλάδα, ακόμη και αν μετακομίζετε εσωτερικά σε όποια επαρχιακή πόλη ή χωριό. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
Συσκευασία
Αμπαλάζ επιπλων
Αποσυρναμολόγηση επίπλων

Μεταφορές



Μεταφορές σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα.Αναλαμβάνουμε διανομές για αλυσιδες καταστημάτων και βιομηχανίες, υπευθυνα με συνέπεια

Ανυψώσεις



Με τα πλέον σύγχρονα ανυψωτκά μηχανήματα φτάνουμε μέχρι τα 35 μέτρα ψηλά.
Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό προσεγγίζουμε τα πιό δύσβατα σημεία .

Αποθηκεύσεις-Logistics



Υπεύθυνη αποθήκευση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για όσο διάστημα χρειαστεί.

Διανομές εμπορευμάτων 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα διανομές εμπορευμάτων για σπίτια, καταστήματα και πρακτορεία εμπορευμάτων.


Τα φορτηγά της εταιρείας μας μικρά και μεγάλα
 διαθέτουν παλετοφόρα και υδραυλικές πόρτες, με αποτέλεσμα η μετακίνηση παλετών και δεμάτων να γίνεται γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς ζημιές.


Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ολοκληρώνει με αξιοπιστία και υπευθυνότητα τις διανομές των εμπορευμάτων σας, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες σας.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Aποβάλλετε το άγχος και οργανωθείτε!Aποβάλλετε το άγχος και οργανωθείτε!Αρχικά θα πρέπει να ξεκινήσετε με καλή διάθεση και αισιοδοξία. Στις περισσότερες περιπτώσεις η κατάληξη είναι ευχάριστη καθώς μια μετακόμιση μπορεί να είναι μια καινούρια αρχή ή οπωσδήποτε μια αλλαγή στη ζωή σας. Σαν πρώτο βήμα φτιάξτε μια λίστα με ...
Πως να πακετάρετε..
Πακετάρισμα 
Πως να πακετάρετε..ΟΙ ΚΟΥΤΕΣ Πάρτε κούτες σε διάφορα μεγέθη. Συνήθως τα συνεργεία μετακόμισης δίνουν και κούτες στους πελάτες τους, αν όμως αυτό δεν ισχύει για εσάς ή δεν έχετε επιλέξει ακόμη συνεργείο αγοράστε κούτες από τα καταστήματα που πωλούν υλικά συσκευασίας ή ...
Ενέργειες πριν τη μετακόμιση
Πριν την Μετακόμιση 
Ενέργειες πριν τη μετακόμισηΕνημερώστε όλες τις εταιρείες και οργανισμούς για την αλλαγή της νέας διεύθυνσης του σπιτιού σας: ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ. Να είστε παρών στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η μετακόμιση σας και δώστε οδηγίες στο προσωπικό για το τι πρέπει να φορτωθεί στην αρχή κ ...